torstai 20. tammikuuta 2011

Tsemppausta ennen kesää

Iltaa kaikille taas,

Eilen oli kyllä koettelemusten päivä, lapset kiukutteli oikein olan takaa. Kyllä nuo osaavat sen taidon kun sille päälle sattuvat.
 Tänään töissä taas jos jonkinmoista :D Toisaalta on kiva, kun ei koskaan tiedä mitä tapahtuu ja yksikään päivä ei ole samanlainen, ei pääse tylsistymään.
Nyt olisi tarkoitus alkaa vähän pyykkejä viikkaamaan, kun niitä on tuohon taas ilmaantunut mystisesti. Illalla taas callanetics, JEAH! On kyllä kiva huomata, miten kerta kerralta liikkeet tuntuvat helpommilta, lihakset tietävät jo mitä tuleman pitää ja vahvistuvat :)
 Vaikka en ole ikäloppu tosiaan vielä, niin olen ajatellut, että jos timmiin kuntoon mielii kroppansa saada, niin NYT TAI EI KOSKAAN! Ikinä en ole lihava ollut, mutta aina kuitenkin tyytymätön itseeni. Anoreksiasta ei ole pelkoa, koska syöminen on kivaa! Vähän kuitenkin rajaa, ettei joka päivä herkkuja.
Tuo tuleva kesäkin inspaa kivasti tähän jumppaan. Ennen kesää ehtii hyvin tsempata! Nyt vaan kaikki messiin, joulumässyt liikkeelle ja on ihan mielettömän hyvä olla, kun voi olla tyytyväinen itseensä ja siihen, että saa tehtyä asioita, jotka ovat kauan kyteneet takaraivossa.

5 kommenttia:

  1. siehän kuulostat tasapainooselta mimmiltä. :--D ihana kuva!

    VastaaPoista
  2. Voi kun sais itseään niskasta kiinni ja antaas läskille kyytiä :D mun läskien kulutus talkoot kestää yleensä 2-4 vkoa ja sit innostus aina lopahtaa.. :/

    VastaaPoista
  3. Määkin tulin pitkästä aikaa lukemaan kuulumisia :) Hienoja kuvia ja kiva koko juttu! Mä varmaan pitäisin kans blogia jos ei olis niin paljon kiireitä hela tiden. Mutta soronnoo, join yömyssyn ja aion mennä jo näin aikasin nukkuun :P

    VastaaPoista
  4. Joshua; Joo, se tahtoo monasti olla niin. Varsinki jos pitää liian kovaa kuria itselleen :)
    Jennika: Tee ihmees blogi!

    VastaaPoista