keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Hyvää päevvöö

Joo-o. Tulis jo kevät! Kun oli kunnollista säätä hetken, niin toivo heräsi, mutta nyt on taas niin kylmä, että kesä tuntuu kaukaiselta. Kaiken lisäksi flunssaa ja mahatautia liikenteessä, saa odottaa vaan omaa vuoroaan kun verkko kiristyy :) Olen päässyt välttämään mahataudin jo seitsemän vuotta, se tuntuu aika uskomattomalta!
   Olin maanantaina hierojalla, kun yksi työkaveri oli ostanut lahjakortin synttärilahjaksi. Ai että, kun oli ihanaa! Se on niin rentouttavaa, pitäis käydä useammin. Maanantaina jäi sitten callanetics tekemättä, kun hieroja kielsi tekemästä samana päivänä :( Eilen sitten tein sen jumpan kun oli lihakset saaneet rauhoittua. Söin töissä suklaata ihan älyttömästi, kun yksi lähettämäni joululahja palautui takaisin virheellisen osoitteen takia! Hehee. Oi kun oli hyvää. :D Olen välttänyt viikolla herkkujen popsimista, mutta nyt vähän lipsahti. Täytynee skarpata taas.

Asiasta viidenteen, Odotan kovasti, että Kira-Neidillä alkaa juoksut, niin se saa sit kesäksi vauvoja <3
Ne on NIIIIN supersöpöjä!

Jotain kuviakin voisin taas laittaa, kun saan aikaiseksi, ehkäpä huomenna ehdin.
Niin, huomenna on taas jo torstai, kylläpä nämä viikot menee hurjaa vauhtia, kyllä se kesä sieltä tulee pian vaikkei siltä tunnukaan tässä pakkasessa ja viimassa.

Koittakaa kaikki jaksaa tätä tuskatalvea vielä. :)

1 kommentti: